Serviciul clienți ilab

Creăm servicii convenabile care rezolvă problemele de afaceri.

Un alt birou care „nitează site-urile” – ați putea crede. Și vei avea dreptate. În Chișinău lucrează peste 150 de companii de dezvoltare. Dar toți sunt obișnuiți să lucreze cu clienți străini. Este convenabil, comanda este finalizată și poți uita de ea.

Spre deosebire de celelalte, compania iLab dezvoltă site-uri web pentru marile companii moldovenești. În plus, suntem mereu în legătură. Prin urmare, întreținerea și rafinarea site-urilor web ale clienților noștri se realizează întotdeauna cât mai repede posibil.

Image Image Image
Numele meu este VICTOR CONDRATIUC Sunt șeful iLab.md
Sună-mă

Formula de laborator

Icon

Precizia datelor. Țintă lovită.

+
Icon

Sistem de lucru. O experienta.

+
Icon

Sincronizare. O responsabilitate. Mișcare înainte.

+
Icon

Abordare individuală.

=
38 site-uri dezvoltate în 2023
8 aplicații dezvoltate în 2023
14 ani de zile noi dezvoltăm site-uri web
1 zi lucrătoare răspundem la solicitări

Clienții

Respectăm fiecare client și abordăm dezvoltarea tuturor proiectelor cu deplină responsabilitate și grijă

bomba
mdelivery
katana
diolsem
artgranit
mshop
casacurata
ecars
maicom
medazur
jr
mirax
andys
evpoint
corso
hipposrates
cabinet
cargomaster
linella

40+

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next