Servicii

Dezvoltare site web Dezvoltare site web Dezvoltare site web
Dezvoltare site web

Suntem specializați în dezvoltarea de site-uri web de orice complexitate: de la pagini de destinație la portaluri online de mari dimensiuni. Tratăm fiecare proiect cu responsabilitate și atenție. Și ne străduim să facem fiecare site web confortabil și memorabil!

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

228+

Mai multe Arrow
Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile
Aplicaţii mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile pentru iOS și Android este una dintre direcțiile studioului nostru web. Aplicațiile mobile au o serie de avantaje față de versiunile web ale site-urilor și programelor, de aceea acestea sunt foarte solicitate.

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

37+

Mai multe Arrow
Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă
Sisteme de utilizare internă

Pentru companiile cu multă muncă în spatele scenei și nevoia de interacțiune continuă a angajaților, dezvoltăm sisteme interne de utilizare în care personalizăm toate rapoartele, funcțiile și interrelațiile necesare.

Mai multe Arrow
Mai multe Arrow
Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire
Terminale de auto-deservire

Dezvoltarea de software pentru terminalele de auto-deservire este unul dintre serviciile noastre. Noi dezvoltăm interfața, modulele și funcțiile necesare, precum și integrarea cu alte dispozitive, cum ar fi casele de marcat.

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client

3+

Mai multe Arrow

Clienții

Respectăm fiecare client și abordăm dezvoltarea tuturor proiectelor cu deplină responsabilitate și grijă

bomba
mdelivery
katana
diolsem
artgranit
mshop
casacurata
ecars
maicom
medazur
jr
mirax
andys
evpoint
corso
hipposrates
cabinet
cargomaster
linella

40+

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next