RO RU EN

Facem site-uri pentru oameni

De mai mult de 12 ani suntem implicați în elaborarea site-urilor
și în acest timp am făcut atât proiecte foarte ușoare cât și foarte grele
44
clienti noi
in 2018
16
clienți
returnați
60
Site-uri dezvoltate
in 2018
550€
cel mai
ieftin site
7 300€
cel mai
scump site
Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur

Ultimele lucrări

Aplicații pentru telefonul mobil rabota.md

Pentru a avea succes în lumea modernă este nevoie de a avea o legătură 24/24 ore. Multe site-uri au făcut deja rost de versiuni mobile, însă aceasta nu este întotdeauna comod, deoarece acestea dețin o funcționalitate limitată.

Special pentru site-ul rabota.md am elaborat o aplicație mobilă complet nouă. Aceasta constă dintr-o căutare comodă de locuri vacante de muncă, posibilitatea de a o adăuga în lista favoritelor, abonament și căutare selectivă pe baza regiunilor necesare. Aplicația funcționează atât cu iOS, cât și cu Android. Acum purtați rabota.md în buzunar și mereu accesibil.

În viitorul apropiat este planificată adăugarea posibilității de a redacta și adăuga pe site CV-ul propriu cu urmărirea sa ulterioară. În plus, compania noastră, la rugămintea rabota.md planifică să lanseze o a doua versiune a aplicației mobile, unde vor fi mult mai multe posibilități.

Andrei Vloscinschi
Datorită colaboratorilor laboratorului Internet iLab la noi a apărut o aplicație mobilă interesantă și informativă. Am dori să ne exprimăm recunoștința enormă pentru operativitate, atenție și calitate a muncii.
Мобильное приложение rabota.md
Мобильное приложение rabota.md
Site pentru piscina.md

Piscina.md este site-ul companiei constructoare de piscine şi havuzuri în Moldova. Am dezvoltat un site, în care accentele principale sunt plasate pe lucrările companiei. Pe fiecare pagină puteți urmări starea de spirit și atmosfera dezinvoltă şi relaxantă, proprie pentru SPA- şi piscine. Utilizatorul este întru totul absorbit de această atmosferă.

Site-ul conține o mulțime de informații: descrierea tipurilor de piscine; magazinul online cu produse pentru îngrijirea apei; blogul cu articole utile. Pentru comoditatea vizitatorilor site-ului am împărțit informațiile în blocuri vizuale. Acest lucru facilitează căutarea, mai ales când revizitați site-ul.

Site-ul piscina.md creează o imagine de ansamblu a companiei: domeniul de aplicare, principiile, lucrările.

Сайт для piscina.md
Сайт для piscina.md
Site pentru companie Euroline

Euroline este o companie, care furnizează pe piața românească materiale pentru placarea fațadelor de la liderii industriei mondiale. Am elaborat un site expresiv, memorizabil, unde pot fi găsite cu uşurinţă informațiile necesare despre materiale și despre companie. Toate accentele necesare sunt evidențiate în culori și atrag atenția utilizatorului.

Site-ul pare simplu și clar, însă în spatele acestuia există numeroase legături interne și un panou de control complicat, dar confortabil. Considerăm că principala lege a site-ului, care aduce bani, este de a prezenta cu ușurință și concis un volum mare de materiale. Pe site-ul euroline.md fiecare utilizator găsește ceea ce caută și nu este nevoit să studieze informațiile de care nu are nevoie. Suntem siguri că site-ul va contribui la atragerea noilor clienți în companie!

Сайт для компании Euroline
Сайт для компании Euroline
Site-ul înnoit Andy's pizza

Se spune, "un prieten vechi e mai bun decât doi noi", însă dacă este vorba despre cea mai mare rețea de restaurante, atunci situația este complet inversă. Andys Pizza - clientul nostru permanent și de data aceasta comanda lor a fost o versiune nouă a site-ului. Toate dorințele și subtilitățile înțelegerii interesului clientului au fost luate în considerare și realizate în viață de către echipa noastră.

Noul site Andys Pizza corespunde standardelor moderne – ușor de înțeles, rapid, de înțeles pentru toți. Acum întocmirea comenzii nu durează mai mult de un minut, și puteți să faceți cunoștință cu meniul încă mai rapid. De a găsi restaurantul care este adecvat din punct de vedere teritorial pentru o celebrare sau de a afla cele mai recente noutăți – acum toate acestea sunt accesibile în noua versiune a site-ului. Lucrăm de Luni până Vineri de la orele 9 până la orele 18.

Обновленный сайт Andy's pizza
Обновленный сайт Andy's pizza
Opiniile clienților

Denis Ciornei, Director sectia marketing

Bomba

Golubencov Victor, Director executiv

BuyTheWay

Maria Aramă, Sectia marketing

Colombus

Vlad Condriuc, Administrator sitului

Nr1

Ana Chicu, Director sectia marketing

Comsales Grup

Vladimir Bosneac, Director

rabota.md

Serghei Ianioglo, Director de marketing

FBS Group

Mihail Babaev, Administrator

Ecaterix

Tatiana Rusnac, Director

recruter.md

Victor Cucinschi, Director

Happy Cleaning

Iryna, Administrator

Tria Hotels Istanbul

Șirma Mihail, Director general adjunct

8-art.ru

Artem Baboglo, Director de turism intern

Upjet Travel Group

Vladimir Balaban, Director comercial

comsales.md

Vitaly Sannatulin, Director

masterholst.ru

Andrei Rudenco, Director

casa-inteligenta.md

Puteți lăsa solicitarea Dumneavoastră chiar acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere