Terminale de auto-deservire

3

Lucrări finalizate

Întreaga lume se străduiește să reducă la minimum implicarea umană în deservirea clienților săi și să încredințeze clientului însuși activitățile posibile. Nu mai este dificil pentru nimeni să plătească pentru servicii sau să comande bunuri prin intermediul unui terminal.

Unul dintre serviciile oferite de studioul nostru web este dezvoltarea de software pentru terminale și chioșcuri de auto-deservire care include

  • interfața terminalului;
  • sincronizarea produselor cu programul de contabilitate;
  • transferul de comenzi în programul de contabilitate;
  • conectarea imprimantei fiscale;
  • conectarea terminalului bancar pentru plata cu cardul.

Chioșcurile de auto-deservire reduc dependența de lipsa angajaților, de competența acestora etc., de aceea tot mai multe companii folosesc terminalele ca modalitate de interacțiune cu clienții lor.

Cere oferta

cele mai bune solutii

Icon

Interfață intuitivă

Icon

Conectarea echipamentelor externe

Icon

Sincronizarea soldurilor și prețurilor

Icon

Transmiterea comenzilor în sistemul de contabilitate

pana la urma vei primi
Software după cerințele dvs.

Software după cerințele dvs.

Un sistem de management flexibil

Un sistem de management flexibil

Reducerea dependenței de personal

Reducerea dependenței de personal

Garantie de 2 ani pentru Lucrurile efectuate

Garantie de 2 ani pentru Lucrurile efectuate

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next

Alte servicii

Dezvoltare site web Dezvoltare site web Dezvoltare site web
Dezvoltare site web

Suntem specializați în dezvoltarea de site-uri web de orice complexitate: de la pagini de destinație la portaluri onl...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

228+

Mai multe Arrow
Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile
Aplicaţii mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile pentru iOS și Android este una dintre direcțiile studioului nostru web. Aplicațiile m...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

37+

Mai multe Arrow
Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă
Sisteme de utilizare internă

Pentru companiile cu multă muncă în spatele scenei și nevoia de interacțiune continuă a angajaților, dezvoltăm sistem...

Mai multe Arrow
Mai multe Arrow