Aplicaţii mobile

37

Lucrări finalizate

Aplicațiile mobile devin o parte din ce în ce mai obișnuită a vieții noastre. Utilizatorii preferă aplicațiile mobile datorită confortului lor în comparație cu versiunile web ale site-urilor și programelor. Pentru companii, este o oportunitate suplimentară de a interacționa cu clienții lor și de a le comunica informații importante imediat ce apar, reamintindu-le astfel de ei înșiși.

Dacă este necesar, aplicația poate interacționa cu programe terțe pentru a deveni un intermediar între utilizator și program. La ilab.md dezvoltăm aplicații mobile pentru iOS și android care îndeplinesc sarcini complet diferite, în funcție de cerințele clientului.

Cere oferta

cele mai bune solutii

Icon

Conexiune cu echipamentul necesar

Icon

Programarea părții de server

Icon

Configurarea notificărilor push

Peste 100 de integrări posibile

Dezvoltarea proiectului nu înseamnă doar scrierea de cod, ci și integrarea serviciilor și a programelor terților.

Image
Image
Image
Image

20+

pana la urma vei primi
Design personalizat de aplicație

Design personalizat de aplicație

API pentru managementul conținutului

API pentru managementul conținutului

Aplicație conform cerințelor dumneavoastră

Aplicație conform cerințelor dumneavoastră

2 ani garanție la lucrarile efectuate

2 ani garanție la lucrarile efectuate

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next

Alte servicii

Dezvoltare site web Dezvoltare site web Dezvoltare site web
Dezvoltare site web

Suntem specializați în dezvoltarea de site-uri web de orice complexitate: de la pagini de destinație la portaluri onl...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

228+

Mai multe Arrow
Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă
Sisteme de utilizare internă

Pentru companiile cu multă muncă în spatele scenei și nevoia de interacțiune continuă a angajaților, dezvoltăm sistem...

Mai multe Arrow
Mai multe Arrow
Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire
Terminale de auto-deservire

Dezvoltarea de software pentru terminalele de auto-deservire este unul dintre serviciile noastre. Noi dezvoltăm inter...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client

3+

Mai multe Arrow