Comprehensible and laconic web-site for Unirea Hotel

Următorul Icon

2022

Unirea Hotel & Spa este un hotel situat chiar în centrul municipiului Iași. Dispune de o locație perfectă și de dotări excelente. Timpul însă nu stă în loc și, atunci când a venit timpul reînnoirii, elaborarea site-ului nou ne-a fost încredințată anume nouă.

Noi am analizat conceptul hotelului, am studiat piața din domeniu, am ascultat doleanțele clientului, ne-am exprimat propriile idei și am elaborat site-ul: memorabil și funcțional. Am utilizat imagini sugestive, pentru a transmite atmosfera hotelului. Informația a fost prezentată laconic, pentru a nu obosi utilizatorul cu texte lungi. Am adăugat file-uri pentru descărcarea meniului sau a informației despre organizarea evenimentelor, ca să poată fi studiate mai ușor. 

Am acordat atenție versiunii adaptive a site-ului, pentru ca acesta să fie la fel de atractiv și comod și pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, ca și pentru computere. 

În rezultat, am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric. 

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next