Elaborarea unui site pentru o companie de recrutare

Următorul Icon

2022

Agenția de recrutare Mantis www.mantis.md – este un proiect al companiei Rabota.md, care avea nevoie de site-ul propriu. Pentru un astfel de tip de activitatea landingul este cea mai bună soluție, deoarece compania trebuie să ofere date succinte despre sine și să dea posibilitatea de a lăsa o cerere.

Landingul pe care l-am elaborat – este un proiect stilat, care oferă informații în mod surprinzător de laconic și concis. Cea mai mare parte a informațiilor este prezentată vizual, pentru ca vizitatorii să o perceapă cu ușurință și rapid.

Funcționalitatea este, de asemenea, extrem de simplă – posibilitatea de a lăsa o cerere și de a adăuga articole pentru blog. Aceasta este totul de ce are nevoie la momentul de față compania.

Necăutând la simplitatea designului și a funcționalității, site-ul s-a primit a fi unul modern li stilat, precum și execută toate sarcinile necesare.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next