Magazin online de electronice refurb.md

Următorul Icon

2022

Astăzi este dificil să atragi atenția utilizatorilor rețelei cu un magazin online și de multe ori primim adresări pentru a le dezvolta. Cu toate acestea, nu vrem să transformăm procesul într-o rutină și încercăm să tratăm fiecare proiect cu atenție și să-l facem special.

Pentru magazinul online refurb.md, am decis să punem accent pe designul site-ului și am ales o combinație de culori neobișnuită. Designerul nostru a gândit cu atenție accentele și cele mai mici detalii. Site-ul s-a primit luminos și memorabil, dar nu țipător. Și clientul nostru a apreciat pe deplin această combinație.

Funcționalitatea site-ului este tipică pentru magazinele online elaborate în studioul web ilab.md. Aceasta este o navigare convenabilă pe site și prezența filtrelor în funcție de caracteristici, pentru a facilita la maxim căutarea produsului dorit. Sincronizarea prețurilor și soldurilor cu baza de date a companiei este ascunsă de ochii cumpărătorilor, astfel încât cumpărătorii au întotdeauna informații fiabile despre disponibilitatea și costul mărfurilor.

Magazinul online pentru refurb.md este un site viu și memorabil, care arată elegant și funcționează corect.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next