Magazinul online pentru compania Modernus

Următorul Icon

Compania Modernus oferă clienților săi o gamă largă de produse pentru construcții și renovări. La solicitarea companiei studioul web ilab a dezvoltat magazinul online mshop.md. Magazinul online dezvoltat este o reprezentare completă în internet.

Am discutat toate detaliile lucrării cu angajații companiei Modernus pentru a le implementa în magazinul online. Site-ul permite plasarea comenzilor cu sau fără înregistrare. De asemenea, clienții pot folosi cardurile lor de discount și pot alege o modalitate comodă de plată, inclusiv transferurile bancare pentru persoane juridice sau achiziții în credit. Pentru comoditate angajaților, toate datele necesare sunt sincronizate cu programele corespunzătoare. De exemplu, datele pentru cererea de credit sunt transmise direct organizației de credit, ceea ce nu numai că economisește timpul angajaților, ci accelerează și procesul de solicitare.

Site-ul prezintă produsele companiei, și produse ale companiilor partenere. Am implementat funcționalitatea necesară pentru afișarea și achiziționarea produselor partenerului, precum și interacțiunea cu programul de contabilitate al partenerului pentru a asigura informații actualizate despre disponibilitate și prețuri pentru toate produsele.

Cu toate că are o structură internă complexă, clienții magazinului online pot efectua comenzi ușor, completând pas cu pas formularul în funcție de parametrii selectați. Site-ul oferă clienților companiei o căutare rapidă a produselor și plasarea comodă a comenzilor.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next