Site pentru agenția imobiliară Mirax

Următorul Icon

La studioul web ilab.md, am dezvoltat un site de căutare a imobilelor pentru compania Mirax. Accentul principal s-a pus pe crearea site-ului cu structura logica și ușoara de perceput. Am creat un catalog cu posibilitatea filtrării proprietăților după parametri necesare. De asemenea, informațiile cheie sunt afișate direct în listă, fără nevoie de a accesa pagina specifică a obiectelor imobiliare.

Pentru simplificarea procesului de publicitate și vânzare a imobilelor, am implementat exportul datelor către una dintre cele mai populare platforme de căutare din Moldova - 999. Informațiile actualizate despre obiecte imobiliare oferite de Mirax sunt încărcate zilnic pe platforma 999.

Pe lângă interfața pentru clienți, am dezvoltat un panou de control ușor de utilizat pentru gestionarea site-ului, ce permite angajaților companiei să mențină cu ușurință relevanța tuturor informațiilor de pe site.

Ne străduim să îndeplinim toate cerințele clienților noștri, atât în aspectul vizual, cât și în implementarea funcțională. Site-ul pentru compania Mirax răspunde în întregime obiectivelor inițial stabilite.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next