Site pentru reprezentantul oficial al ferestrelor VEKA în Moldova

Următorul Icon

2022

Am dezvoltat un site pentru reprezentantul oficial al ferestrelor VEKA din Moldova. Este un proiect neobișnuit, deoarece, pe de o parte, oferă informații despre produs, iar, pe de altă parte, nu vinde produsul la direct.

Am dezvoltat un catalog de produse cu descrierea detaliată a fiecărei mărfi. La fiecare tip de fereastră au fost adăugate culorile disponibile de profil și mânere. Utilizatorul selectează culorile, având grijă ca profilul și mânerul să se combine unul cu altul. Pentru confortul utilizatorilor am întocmit, de asemenea, un chestionar, care le ajută să aleagă versiunea de fereastră, şi am creat un calculator, care calculează costul ferestrei.

În plus, am adăugat pe site o hartă a partenerilor, care vând ferestre Veka. Pe hartă poate fi găsită cu ușurinţă compania din oraşul respectiv sau compania care vinde ferestre pe credit.

La cererea clientului, am pregătit site-ul spre lansare, adăugând în el poze şi texte. Iar textele le-a scris copywriter-ul nostru, care a studiat, mai întâi, informaţiile despre ferestre, a selectat şi a formulat esenţialul, ca vizitatorii să nu citească sute de rânduri pentru a afla ceea ce îi interesează.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next