Site-ul web pentru compania DiVetro

Următorul Icon

2022

Cum trebuie să arate un site al unei companii producătoare de produse de sticlă? În opinia noastră acesta trebuie să fie simplu. Dar dacă este nevoie de un catalog complicat? Atunci acesta trebuie elaborat în așa fel încât a păstra spiritul de simplitate.

Site-ul producătorilor de sticlă DiVetro – este un site accesibil percepției cu un design simplu și diafan, în ciuda dificultății catalogului. Dificultatea catalogului constă în ceea că: în dependență de categorie este posibil de identificat descrierea categoriei cu exemple de lucrări, sau chiar catalogul produselor. Pagina fiecărei categorii este individuală în dependență de ceea ce este necesar de a vizualiza.

Pentru lucrul cu site-ul noi am efectuat un panou de control comod de dirijare a site-ului web, ușor de activat membrilor companiei, deoarece nu este nevoie de a poseda abilități speciale pentru a dirija panoul de control.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next