Proiectantul cererilor cărților de vizită

Următorul Icon

Cărți de vizită- un mod convenabil pentru schimb de date de contact. Uneori, ele sînt necesare și nu dispunem de timp pentru a aștepta machetele cu scopul de a alege pentru a solicita modificări. Proiectantul realizat în web –studioul nostru soluționează această problemă. Poți să creezi cartea de vizită necesară și să faci o cerere on-line pentru imprimare.

Cu ajutorul proiectantului de realizare a carților de vizită se introduce informația completă oportună clientului, cum ar fi denumirea companiei, numele proprietarului cărții de vizită, adresa, numărul de telefon. Puteți folosi modelele de șabloane oferite de site sau aveți posibilitatea de a mișca cîmpurile pentru a formata cartea de vizită după propria voință. Proiectantul permite modificarea fontului și culoarea cîmpului, precum și stabilirea fundalului sau încărcarea unei poze .

Desigur, proiectantul va deveni o aplicație suplimentară site-ului și va economisi timpul clienților.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next