Serviciul de livrare a produselor de către călători BuyTheWay

Următorul Icon

2022

Site-ul buytheway.io este cel mai laborios dintre toate proiectele la care am lucrat. Am elaborat identitatea corporativă și am creat site-ul exact un an de la semnarea contractului. Acest site-service conectează clienții cu călătorii care livrează orice produs din orice colț al lumii.

Cum funcționează acest serviciu? Ușor și simplu pentru oricine:

  1. Vizitatorul site-ului plasează comanda și apare în lista generală de clienți.
  2. Călătorii se oferă să aducă produsul comandat.
  3. Clientul alege călătorul care îi va aduce produsul.
  4. Suma necesară este blocată de pe cardul clientului.
  5. Călătorul livrează produsul, iar clientul îi transmite codul pentru activarea procedurii de transfer a banilor.

Noi sincer credem în succesul acestui proiect și continuăm să lucrăm la el și după lansare, pentru a-l face și mai atractiv.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next