Site pentru a comanda fotocărți

Următorul Icon

2022

Compania Celebook este angajată în producția de fotocărți individuale. Obiectivul principal a fost de a dezvolta un site care va fi pe placul audienței de sex feminin, deoarece anume femeile sunt clienții potențiali ai companiei. Iată de ce în gama de culori sunt incluse nuanțe luminoase de culoare roz.

Informația pe site este prezentată prin abstracte concise și elemente grafice. Însă, în ciuda numărului mare de elemente grafice, ele se încadrează armonios în aspectul general al site-ului.

Dificultatea principală la proiectarea site-ului a fost conectarea unui software terț pentru vizualizarea albumelor și sincronizarea ordinelor. Însă datorită acestui fapt, clienții companiei au posibilitatea de a aranja independent fotografiile în viitoarea fotocarte, de a compara diverse variante de amplasare și de a alegea cea mai bună.

Prev
Next

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next