Site pentru o agenție de recrutare personal

Următorul Icon

2022

Agenția de recrutare personal HR-Consulting, la consilierea clientului nostru FBS-Group, a comandat elaborarea site-ului în atelierul nostru web.

Împreună cu clientul am elaborat structura site-ului, care răspunde tuturor cerințelor și necesităților clientului. Serviciile și experiența companiei sunt elucidate în compartimente separate. Pentru potențialii solicitanți, fiind cea mai importantă componentă a succesului companiei, sunt repartizate 2 compartimente. În primul sunt prezentate informații importante pentru clienți, există posibilitatea de a se abona la buletinul informativ și de a trimite un CV în baza de date a companiei. În cel de-al doilea compartiment este prezentată lista cu locurile de muncă care sunt relevante la momentul dat. Aici poate fi trimis un CV deja în calitate de candidat pentru anumită poziție de lucru, cu referire la ea.

Recrutarea personalului până în prezent - este un serviciu solicitat, pentru aceasta pentru agențiile de recrutare personal este atât de important să fie comode atât pentru clienții lor, cât și pentru potențialii candidați. Este dificil de imaginat astăzi o agenție de recrutare personal, fără un site web. Însă prezența unui site web este puțin. El trebuie să fie comod și modern. Anume un astfel de site a fost elaborat de către noi pentru compania HR-Consulting.

Prev
Next

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next