Site-ul - catalog de mobilier pentru Cabinet Plus

Următorul Icon

2022

Site-ul companiei Cabinet Plus este un catalog de mobilier, în care accentul principal este pus pe catalogul de produse. Catalogul conține un număr mare de produse, așa că ne-am gândit cu atenție asupra navigării pe site și am elaborat detaliile accentelor. Pentru simplificarea căutării produsului dorit am adăugat filtre după diferite caracteristici, care sunt configurate separat pentru fiecare categorie de produse.

Conținutul site-ului poate fi gestionat din panoul de control al site-ului, în care sunt editate absolut toate datele. Cu toate acestea, pentru a simplifica completarea, inițial am transferat toate datele pentru catalogul de mobilier de pe vechiul site. Acest lucru a economisit semnificativ timp și resurse.

Site-ul dezvoltat pentru Cabinet Plus corespunde sarcinilor stabilite de client: un catalog structurat, accent pe mobilier, filtrare bine gândită și un panou de control ușor de utilizat. Am împachetat toate aceste funcționalități într-un design strict în nuanțe calme pentru a face site-ul atât convenabil, cât și frumos.

Prev
Next

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next