Site-ul companiei FBS-Group

Următorul Icon

2022

Compania FSB-Group se ocupă de elaborarea soluțiilor automatizate pentru bănci și instituții financiare. Compania s-a adresat la noi pentru elaborarea noului site.

La elaborarea noului site o atenție deosebită a fost acordată design-ului, pentru ca întreaga informația să fie ilustrativă și prezentată laconic și clar. În acest sens a fost gîndit minuțios desingn-ul, elaborîndu-se detaliile pentru fiecare pagină în parte. Pe site nu veți găsi pagini tipice cu text. Paginile compartimentelor se deosebesc principial una de alta, prezentînd clar întreaga informație, punînd în evidență accentele necesare.

Navigarea comodă, prezentarea laconică a informației, divizarea informației pe blocuri sunt principalele avantaje ale noului site. Noul site al companiei FSB-Group este modern și comod pentru utilizatori.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next