Supermarketul on-line Supergut

Următorul Icon

2022

Internet-magazinele câștigă o popularitate tot mai mare și este puțin probabil că se va găsi cineva, care va argumenta că livrarea – nu este un lucru prea comod. În web-studioul nostru am elaborat un internet-magazin de produse pentru compania Supergut.

Supergut – este un supermarket online modern și comod cu o navigare intuitiv clară pe site. La elaborarea designului obiectivul principal a fost axat pe mărfuri, de aceea nimic în plus nu distrage atenția vizitatorilor.

Informația pe site este sincronizată cu baza de date a clientului. Datorită acestui fapt, marfa rămasă în stoc și informația cu privire la mărfuri este mereu actuală. În partea site-ului ce se referă la administratori au fost realizate rapoartele necesare pentru posibilitatea efectuării unei analize a datelor privind vânzările.

Site-ul simplu și clar, elaborat în web-studioul nostru, – este un înveliș frumos și un funcțional de încredere pentru o activitate comodă și calitativă a companiei Supergut.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next