Sisteme de utilizare internă

8

Lucrări finalizate

Sistemul de uz intern proiectat pentru necesitățile Dumneavoastră – angajamentul nostru! Adresându-vă în laboratorul Internet iLab veți primi un sistem informațional maxim comod și modern.

În lumea contemporană companiile mari, angajații cărora se pot afla în oficii diferite, sistemul de uz intern este necesar pentru o activitate deplină și maxim fructuoasă. Auditul, cifra de afaceri de mărfuri, planificarea, bazele de clienți, monitorizarea performanței colaboratorilor și multe altele – toate acestea vor funcționa în mod continuu și eficient.

În cadrul lucrului asupra sistemului de uz intern este important de a lua în considerare toate nuanțele activității companiei, prin urmare iLab propune o abordare individuală pentru fiecare client.

Cere oferta

cele mai bune solutii

Icon

Separarea drepturilor de acces ale utilizatorilor

Icon

Automatizarea proceselor

Icon

Obținerea datelor din documente externe

Icon

Configurarea notificărilor necesare

Peste 100 de integrări posibile

Dezvoltarea proiectului nu înseamnă doar scrierea de cod, ci și integrarea serviciilor și a programelor terților.

pana la urma vei primi
Un sistem care îndeplinește cerințele Dvs.

Un sistem care îndeplinește cerințele Dvs.

2 ani garantie la lucrarile efectuate

2 ani garantie la lucrarile efectuate

Setul de rapoarte necesare

Setul de rapoarte necesare

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next

Alte servicii

Dezvoltare site web Dezvoltare site web Dezvoltare site web
Dezvoltare site web

Suntem specializați în dezvoltarea de site-uri web de orice complexitate: de la pagini de destinație la portaluri onl...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

228+

Mai multe Arrow
Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile
Aplicaţii mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile pentru iOS și Android este una dintre direcțiile studioului nostru web. Aplicațiile m...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

37+

Mai multe Arrow
Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire
Terminale de auto-deservire

Dezvoltarea de software pentru terminalele de auto-deservire este unul dintre serviciile noastre. Noi dezvoltăm inter...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client

3+

Mai multe Arrow