Software de gestionare a stației de încărcare a mașinilor electrice

Următorul Icon

2022

La comanda companiei EV-Point, am elaborat o versiune web a software-ului pentru gestionarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice. Acesta este un software atât pentru angajații companiei care interacționează cu stațiile, cât și pentru proprietarii de mașini electrice care încarcă mașinile.

Datorită software-ului elaborat, angajații companiei pot:

  • adăuga și elimina stațiile, dacă este necesar;
  • monitoriza stațiile pentru disponibilitate și întreținere (corectitudine) tehnică;
  • configura tarifele - generale, pentru utilizatori și pentru stații;
  • activa și lega cardurile RFID pentru clienți;
  • vizualiza statistica și rapoartele despre stații și clienți.

Pentru clienții companiei sunt prevăzute funcții de pornire și oprire a încărcării, vizualizare a soldului și a istoricului de încărcări, completare a soldului utilizând un card bancar, precum și vizualizare a stațiilor pentru disponibilitate.

Toate funcțiile sunt accesibile de la un browser web obișnuit, prin urmare utilizatorii nu trebuie să instaleze programe sau aplicații suplimentare. Am împachetate toate aceste funcționalități într-o interfață modernă convenabilă, elaborată cu folosirea culorilor corporative ale companiei.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next