Corso pizza

Următorul Icon

2021

corso.md

Pentru lanțul de restaurante Corso, am dezvoltat un site web după brand-book nou al companiei. Noul site corespunde conceptului vizual actualizat, iar partea sa funcțională a suferit modificări semnificative.

Pentru clienții companiei Corso, am creat o interfață ușor de utilizat și un proces simplificat de plasare comenzilor, care se integrează cu sistemul unic de discount UDS.

Pentru a simplifica utilizarea site-ului de angajații companiei, am implementat o sincronizare bidirecțională cu sistemul intern de contabilitate iiko. Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului sunt trimise către iiko cu informații complete, în timp ce actualizările meniului și prețurilor sunt încărcate automat pe site. Astfel, informația pe site este întotdeauna actualizată. Sistem de management al conținutului pe site permite ajustarea fluxului de comenzi în dependența de posibilitățile ale serviciului de livrare.

Cu toate ca perioada de dezvoltare a fost strânsa site-ul dezvoltat îndeplinește în întregime cerințele clientului. Termenul de dezvoltare a fost scurtat datorită aprobării extinse a designului și a termenului stabilit pentru lansare, în legătură cu finalizarea implementării noii identități vizuale.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next