Site-ul web al companiei Art-Granit

Am elaborat site-ul web pentru compania Art-Granit, care produce articole din piatră naturală. Am gândit structura site-ului web în așa mod încât să separăm în mod logic informațiile pentru cumpărătorii de produse finite și cumpărătorii de piatră brută.

Am separat informațiile de pe paginile site-ului web în blocuri pentru a oferi informații complete vizitatorilor, dar în același timp pentru a nu suprasolicita site-ul web. Toate informațiile sunt adăugate și editate prin intermediul panoului de control al site-ului web, prin urmare, personalul companiei Art-Granit se ocupă de actualizarea conținutului fără asistență din partea noastră.

Pentru confortul clienților și pentru a facilita munca personalului companiei Art-Granit, am realizat un calculator care calculează costul aproximativ al articolului, în funcție de materialul selectat și de parametrii articolului.

La elaborarea designului, am stabilit sarcina de a pune accent pe nobilimea pietrei naturale. Prin urmare, designul este conceput în culori stricte, fără accente țipătoare. Liniile clare și schema de culori respectată transmit o atmosferă de lux nobil.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere