Site-ul web al companiei Art-Granit

Am elaborat site-ul web pentru compania Art-Granit, care produce articole din piatră naturală. Am gândit structura site-ului web în așa mod încât să separăm în mod logic informațiile pentru cumpărătorii de produse finite și cumpărătorii de piatră brută.

Am separat informațiile de pe paginile site-ului web în blocuri pentru a oferi informații complete vizitatorilor, dar în același timp pentru a nu suprasolicita site-ul web. Toate informațiile sunt adăugate și editate prin intermediul panoului de control al site-ului web, prin urmare, personalul companiei Art-Granit se ocupă de actualizarea conținutului fără asistență din partea noastră.

Pentru confortul clienților și pentru a facilita munca personalului companiei Art-Granit, am realizat un calculator care calculează costul aproximativ al articolului, în funcție de materialul selectat și de parametrii articolului.

La elaborarea designului, am stabilit sarcina de a pune accent pe nobilimea pietrei naturale. Prin urmare, designul este conceput în culori stricte, fără accente țipătoare. Liniile clare și schema de culori respectată transmit o atmosferă de lux nobil.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere