Panoul de anunțuri eCars

Noi, cei de la ilab.md, iubim foarte mult proiectele care sunt legate de dezvoltarea noilor tehnologii. Și panoul de anunțuri eCars este un astfel de proiect, deoarece aici se vând mașini electrice și tot ceea ce este legat de acestea.

Întrucât există încă multe întrebări legate de mașinile electrice, pe lângă panoul standard de anunțuri, pe site-ul web este prevăzut un număr mare de compartimente de conținut. De comun cu reprezentanții eCars, am gândit asupra confortului site-ului web, astfel încât să fie ușor de găsit informațiile necesare pe panoul de anunțuri sau prin conținutul prezentat.

Una dintre cerințele principale ale beneficiarului a fost elaborarea site-ului web folosind tehnologia Symfony, cu care nu am mai lucrat anterior, înainte de începerea proiectului. Având în vedere faptul că tehnologia este destul de promițătoare, am căzut de acord cu această condiție și ne-am apucat de proiect. A fost incitant, dar am făcut față.

Nu căutăm căi ușoare, ci ne dezvoltăm împreună cu noile tehnologii și clienții noștri. Anume din acest motiv, eCars ne-a încredințat nouă elaborarea site-ului web și noi am îndeplinit așteptările elaborând un portal comod și modern de vânzare a mașinilor electrice.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere