Magazinul online pentru aparate de uz casnic bomba.md
Client: Bomba
Site: https://www.bomba.md

Результат

Am creat un site nou pentru magazinul online de aparate de uz casnic – Bomba totodată l-am transformat într-un site modern și ușor de navigat, punând accentul pe culoare dar totodată nu am supraîncărcat site-ul web cu culori.

Una din principalele funcții ale magazinului-online – este sincronizarea soldurilor cu programul de comandă al clientului de pe site. Pentru Bomba am aplicat sincronizarea în așa fel, încât chiar și structura complicată a meniului se formează în baza datelor sincronizate. Toate procesele, necesare automatizării, - le-am automatizat și am redus munca manuală la maxim.

Am elaborat minuțios secțiunea “Promoții”. Pentru fiecaree promoție este elaborată o pagină aparte cu descrierea produselor care participă la promoție. În calitate de marfă pot servi atât poziții aparte cât și categoriile în totalitate. Pentru vizualizarea produselor există așa opțiune ca alegerea plasamentului blocurilor în care acestea să fie prezentate.

Site-ul web pentru compania Bomba – este un proiect dificil, dar pe care noi l-am realizat, precum am și promis, într-o perioadă de 3 luni, datorită unei colaborări funcționale și reacției rapide a clientului.

Opinia clientului
Denis Ciornei, Director sectia marketing Bomba

Mulțumim companiei ilab.md pentru colaborare la crearea site-ului bomba.md. În ciuda volumului mare de lucrări, ele au fost executate în timpul promis şi am lansat site-ul renovat la timpul stabilit. Am reuşit s-o facem numai datorită profesionalismului tuturor specialiştilor dvs. Mulțumiri speciale pentru faptul că sunteți mereu pe fir şi reacţionaţi rapid la toate solicitările și problemele noastre, lucru, care ne-au permis să nu ne distragem de la obligaţiile noastre directe pe parcursul dezvoltării noului site. Vă mulțumim pentru răbdarea de care aţi dat dovadă.

Suntem mulțumiți că am optat acest dezvoltator de site-uri și recomandăm compania ilab.md celor care doresc să obțină un produs bun.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere