A doua versiune a site-ului andys.md

Următorul Icon

2022

Fiecare site are un termen de valabilitate. Cu cât este mai popular site-ul sau serviciul prestat, cu atât mai necesar este de a-l îmbunătăți și actualiza. Anume din aceste considerente rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a decis să facă o reînnoire a site-ului.

Pentru realizarea înnoirii site-ului, compania a apelat din nou la serviciile studioului nostru web. După ce am ascultat și examinat cerințele noi ale clientului, am elaborat un design nou al site-ului, am simplificat procedura de întocmire a comenzii și am pus în aplicare celelalte cerințe ale clientului pentru noua versiune a site-ului.

Împreună a lucrat asupra coordonării designului, testării, redactării conținutului, discutând pe baza punctelor controversate și ascultând argumentele anul altuia. Drept rezultat al unui astfel de lucru noul site s-a primit mai puțin încărcat în ceea ce privește designul și mai comod în utilizare, atât prin intermediul calculatoarelor, cât și cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next