Actualizarea site-ului Masterholst

Următorul Icon

După cum se știe, este mai bine să actualizăm periodic site-urile. Schimbarea de design și modernizarea funcționalității influențează favorabil asupra dezvoltării site-ului. Iată pentru o astfel de actualizare s-au adresat către noi din studioul de design al baghetelor Masterholst. Mai întîi a fost proiectat design-ul. Am oferit clientullui cîteva opțiuni și el  selectat din gama de culori cea mai potrivită ,după propria voință, nuanță de verde.

Apoi am actualizat funcționalitatea site-ului devenind modern. Cataloage de baghete, picturi, afișe facilitează alegerea utilizatorilor și face procesul de studiere a produselor ușor și convenabil. Chiar și internauții care au accesat pentru prima dată acest site  nu se vor pierde fiindcă totul este realizat în mod ușor aplicabil. Acum, după actualizarea site-ului studioul de design de baghete Masterholst a devenit mult mai modern și accesibil.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next