Actualizartea site-ului web pentru imperial-Vin

Următorul Icon

2022

Clienții noștri se întorc la noi foarte des. Iar compania Imperial-Vin face parte din această categorie. Cu 5 ani în urmă am elaborat site-ul web pentru această companie, dar tendințele se modifică continuu, tehnologiile se dezvoltă de aceea site-ul web avea nevoie de o actualizare. Compania Imperial-Vin s-a adresat nouă pentru a îndeplini această sarcină.

Trebuia să păstrăm stilul companiei, dar totodată să modernizăm site-ul web al acesteia. Am modificat design-ul, redistribuind accentele principale în modul în care avea nevoie clientul. Noi am modificat catalogul de vinuri. Pentru cunoscători am adăugat un catalog aparte de vinuri de colecție. În plus am adăugat și formularul de selecție a vinurilor, unde am introdus posibilitatea de a alege după culoare, plută și alte caracteristici. Am divizat galeria în mape, pentru a simplifica vizualizarea pozelor (fotografiilor). Am modificat pagina contactelor, evidențiind toate reprezentanțele companiei.

Noul site web al companiei Imperial-Vin a devenit și mai practic la navigare pentru vizitatori și îndeplinește funcții necesare companiei, accentuând necesarul în mod corespunzător.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next