Landing pentru noul produs fitogreen.md

Următorul Icon

2022

Atunci când un nou produs apare pe piață – despre acesta trebuie să vorbești potențialilor clienți. Și noi considerăm că cel mai bine cu această sarcină se va descurca strategia landing.

De aceea pentru apa eterică naturală noi am dezvoltat anume strategia de landing. Funcția principală a acestuia este să vorbească despre noul produs, să îl folosească și să demonstreze întreaga gamă de arome.

Dacă vizitatorul vrea să procure apa eterică, el trebuie să o comande pe site sau să găsească pe hartă unde se comercializează apa eterică Fitogreen. Pentru parteneri este prevăzut un model aparte de căutare, unde aceștia pot lăsa o cerere de cooperare ulterioară.

Ușor, accesibil, frumos – acesta e modul în care noi vorbim despre un nou produs!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next