Elaborarea magazinului online pentru Pegas

Următorul Icon

2022

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți producători de mezeluri din Moldova, compania Pegas tinde să ofere clienților săi calitate optimă și condiții avantajoase.

La cererea companiei, am elaborat partea tehnică a magazinului online de produse alimentare, unde pot fi procurate nu doar mezelurile tradiționale ale producătorului, ci practic întreg asortimentul de produse comercializate în rețeaua magazinelor Pegas.

Principalele avantaje al site-ului sunt comoditatea navigării, catalogul bine structurat al produselor, precum și informația actualizată despre disponibilitatea produselor. Am realizat o sincronizare a site-ului cu depozitul, care permite vizualizarea doar a celor produse, care sunt disponibile la moment.

Mai mult decît atît, pentru proprietarul site-ului a fost elaborat o așa-zisul compartiment al administratorului, unde este posibil nu numai să corectezi independent informația, dar și să generezi raporturi cu privire la vînzări, să vizualizezi statutul comenzii.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next