Actualizarea portalului de construcții

Următorul Icon

2022

Cel mai mare portal de construcții din Moldova construct.md s-a adresat la noi pentru elaborarea unei versiuni actualizate a site-ului. Era necesar de a actualiza cardinal portalul, pornind de la tendințele noi în domeniul elaborării site-ului și în funcție de cerințele abonaților portalului.

Am refăcut design-ul site-ului și am actualizat funcțional portalul construct.md. Am schimbat structura paginii principale, făcînd-o mai clară și mai practică. Am realizat un catalog comod al produselor și companiilor cu posibilitatea de a le filtra după criteriile necesare. Am reelaborat funcția ”căutare”, adăugînd sugestii pentru utilizatori și ținînd cont de posibilele greșeli de ortografie. Am refăcut de asemenea sub-site-urile abonaților, făcîndu-le mai atrăgătoare și mai comode.

Principalele avantaje ale portalului actualizat sunt aspectul modern, navigarea comodă și căutarea calitativă.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next