Elaborarea site-ului pentru compania Imperial-Vin

Următorul Icon

Site-urile companiilor de vinificație deseori se aseamănă. De aceea, în momentul în care către noi s-a adresat compania – producătoare a produselor de vinificație Imperial Vin cu cererea de creare a site-ului, noi ne-am fixat sarcina de a elabora un site memorabil.

O atenție deosebită a fost acordată design-ului pentru site, deoarece acesta resprezintă primul aspect pe care utilizatorul îl relevă. Design-ul se modifică odată cu perindarea anotimpurilor, ceea ce va fi remarcat de vizitatorii fideli. Modificarea design-ului are loc automatizat, și astfel site-ul se prezintă diferit vara și iarna, primăvara și toamna. Dispoziția site-ului corespunde anotimpului curent.

Catalogul bine structurat permite vizitatorilor studierea detaliată a gamei de produse prezentate de companie. Iar galeria foto pentru comoditatea utilizatorilor nu este postată separat, ci în cadrul secțiunilor corespunzătoare ale site-ului. Aceasta conferă o percepere favorabilă a imaginilor, deoarece în fiecare compartiment vor fi plasate doar fotografiile care au referință la secțiunea dată.

Design frumos și funcționalitatea accesibilă cu siguranță vor încînta clinții companiei. Site-ul, într-adevăr, s-a primit demn și original.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next