Site pentru o companie de construcții

Următorul Icon

Compania multifuncțională de construcții "Comsales Grup" se ocupă cu construcția obiectelor de profil administrative și industrial.

Site-ul unei astfel de companii trebuie să se prezinte fiind unul fiabil și sigur, astfel încît potențialilor clienți să nu le rămînă îndoieli de faptul dacă pot încredința proiectul spre realizare acestei companii. La proiectarea design-ului, noi am ținut cont această caracteristică și prin urmare site-ul este realizat într-o gamă de nuanțe pastelate, iar elementele de bază care atrag atenția utilizatorului constituie fotografiile reale ale companiei.

Navigația accesibilă în cadrul site-ului permite nu doar cunoașterea tipurilor de activități ale companiei, dar și familiarizarea cu proiectele realizate. Site-ul s-a primit simplu în utilizare și ce evocă încredere, ca urmare sîntem siguri că va atrage nu doar un client pentru companie.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next