Magazin online de bijuterii și lenjerie intimă

Următorul Icon

2022

Site-ul AnaPopova.com – este un magazin online de bijuterii și lenjerie intimă lucrate manual și cu livrare la nivel mondial. Sarcina principală era de a dezvolta un site ușor și confortabil de navigat, în ciuda prezenței unui catalog complex cu diverse categorii de produse și diferite mărimi. Noi am elaborat un site simplu, care este ușor de navigat atât vizitatorilor cât și clientului nostru.

Vizitatorii pot vizualiza catalogul de produse structurat, alege produse, serviciul de curierat pentru livrare și înregistrează comanda. Cu toate acestea, costul comenzii include și suma livrării produsului de către serviciul de curierat ales în țara destinatară. După ce comanda este înregistrată, membrii companiei o acceptă. Clientului îi este transmisă factura, care este automat generată și transmisă prin e-mail. La plasarea comenzii și formarea facturii se iau în considerație prețul pentru un client specific, deoarece în cazul în care utilizatorul este un dealer, atunci pentru acesta sunt prevăzute prețuri speciale.

Site-ul AnaPopova.com este un site frumos, simplu și ușor de navigat, atât pentru clienți, cât și pentru membrii companiei.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next