Magazin online de mărfuri sportive

Următorul Icon

2022

Am dezvoltat un magazin online pentru Sportlandia - o companie care comercializează articole sportive în Moldova. În procesul de dezvoltare, am luat în considerație faptul că în magazin există o mulțime de bunuri, categorii și subcategorii, astfel am asigurat căutarea, filtrele și navigarea intuitivă, astfel încât clienții să poată naviga ușor în catalog.

Pentru relevanța datelor din magazinul online, am implementat sincronizarea discretă a bunurilor și a soldurilor. Aceasta înseamnă că doar informațiile care s-au schimbat sunt actualizate pe site. Datorită gradului înalt de detalizare, putem sincroniza datele de pe site la fiecare 5 minute, dar acest lucru nu afectează viteza de încărcare a paginii web pentru utilizatorul final. Prin urmare, clienții văd întotdeauna cele mai noi produse și prețuri, în timp ce pagina funcționează în mod obișnuit, fără întreruperi în timpul sincronizării.

În ciuda varietății mari de bunuri din magazin, am asigurat o utilizare comodă a paginii web atât pentru clienții, cât și pentru angajații săi.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next