Cont personal pentru bemol.md

Următorul Icon

2022

La comanda rețelei de benzinării Bemol, am dezvoltat un cont personal pentru clienții companiei. Acum, clienții permanenți, primesc împreună cu cardul de combustibil un cont de autentificare și o parolă pentru contul lor personal. Datele din contul personal sunt sincronizate cu programul intern al companiei, iar clienții pot monitoriza în mod independent toate încasările și cheltuielile resurselor, pot genera rapoartele necesare, vizualizați facturile emise și, de asemenea, gestiona cardurile schimbând tipul de combustibil sau modificând limita pe carduri.

În ciuda faptului că contul personal este partea informațională a site-ului, am lucrat cu atenție la partea vizuală pentru ca utilizarea rapoartelor și navigarea pe hărțile pentru combustibil să fie comodă și clară. Am creat și o versiune mobilă a contului personal, astfel încât toate datele să fie ușor de perceput și pe telefoane. Clienții companiei Bemol primesc în orice moment toate informațiile necesare despre starea contului personal, fără a fi nevoiți să apeleze la call - center.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next