Magazin online de nutriție sportivă

Următorul Icon

2022

Compania StrongBody, care activează în domeniul comercializării nutriției sportive, a comandat la noi elaborarea magazinului online. Necăutând la faptul, că inițial idea finală a fost formulată destul de clar, pe parcursul lucrului în comun apăreau idei noi.

Drept rezultat s-a primit un magazin online cu un catalog foarte comod, care permite vizualizarea produselor nu doar pe categorii și producători, ci și în dependență de scopul propus și chiar cu luarea în considerație a preferințelor de gust. Filtrul multiplu permite o configurare ușoară a emiterii catalogului astfel încât să fie posibil de vizualizat numai produsele de care aveți nevoie.

Pe site sunt vizibile în mod clar toate reducerile și produsele noi. Semnele corespunzătoare comunică despre acest fapt vizitatorilor și îi îndeamnă să exploreze în continuare în mai multe detalii produsul corespunzător. Pentru fiecare produs a fost implementată funcția de vizualizare a informației principale la îndreptarea cursorului pe produs și vizualizarea detaliată a întregii informații doar făcând clic pe produs.

Suntem convinși, că magazinul online comod și funcțional al companiei StrongBody va fi foarte solicitat!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next