Magazinul online linella.md

Următorul Icon

2023

Linella este cel mai mare lanț de magazine alimentare din Moldova. Compania s-a adresat nouă pentru a dezvolta un magazin online în timpul blocajului pandemiei COVID-19, când nu mai era nicio îndoială că era timpul să intre pe piața online.

Unul dintre principalele obiective a fost acela de a pune în funcțiune proiectul cât mai repede posibil, lăsând în același timp loc pentru funcționalități suplimentare în magazinul online.

Designul site-ului respectă identitatea corporativă a companiei și este conceput astfel încât toate funcțiile cheie să fie evidente și să nu existe confuzii atunci când se navighează în catalog și se face o comandă.

Inițial, a fost dezvoltat un magazin online obișnuit, cu un cont personal și sincronizarea prețurilor și a stocurilor. În cursul lucrărilor ulterioare, a fost adăugat un alt depozit și a fost reproiectată sincronizarea mărfurilor, astfel încât, atunci când utilizatorul selectează o regiune, sunt luate în considerare stocurile de mărfuri din depozitul corespunzător.

Toate comenzile plasate pe site-ul web sunt introduse în sistemul intern de gestionare a stocurilor și procesate în timp real, astfel încât informațiile privind disponibilitatea în software-ul de gestionare a stocurilor și pe site-ul web sunt întotdeauna actualizate.

Site-ul oferă, de asemenea, promoții cu câștiguri instantanee, precum și un sistem de raportare a promoțiilor, a comenzilor și a cumpărătorilor în general. Dacă este necesar, reprezentanții companiei se adresează pentru a dezvolta noi funcții și module.

Punctele cheie ale proiectului sunt demararea rapidă, posibilitatea de extindere a funcționalității, interacțiunea cu programe externe și platforme publicitare.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next