Dezvoltarea site-ului pentru Giant

Următorul Icon

Unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastră este site-ul de vânzare biciclete și articole sportive - giant.md.

Vizitatorii site-ului pot găsi rapid secțiunea dorită, datorită unui meniu cu mai multe niveluri implementat într-o manieră neobișnuită. În plus, site-ul dispune de filtre care ajută să restrânge selecția produselor și la accelerarea procesului de căutarea produsului necesar. Pentru o mai mare comoditate, pe site sunt implementate funcții pentru favorite și comparație. Acestea permit utilizatorilor să marcheze produsele preferate și să le compare în funcție de caracteristicile lor pentru a alege cel mai potrivit.

Toate informațiile despre disponibilitatea produselor, stocurile, prețurile și caracteristicile sunt importate din programul de contabilitate pentru a economisi timpul angajaților companiei în menținerea site-ului actualizat.

De asemenea, ne-am asigurat că site-ul poate fi folosit cu ușurință pe orice tip de dispozitiv: laptopuri, tablete și telefoane. Un site elegant și user-friendly îndeplinește toate cerințele clientului nostru.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next