Magazinul online pentru aparate de uz casnic bomba.md

Următorul Icon

Am creat un site nou pentru magazinul online de aparate de uz casnic – Bomba totodată l-am transformat într-un site modern și ușor de navigat, punând accentul pe culoare dar totodată nu am supraîncărcat site-ul web cu culori.

Una din principalele funcții ale magazinului-online – este sincronizarea soldurilor cu programul de comandă al clientului de pe site. Pentru Bomba am aplicat sincronizarea în așa fel, încât chiar și structura complicată a meniului se formează în baza datelor sincronizate. Toate procesele, necesare automatizării, - le-am automatizat și am redus munca manuală la maxim.

Am elaborat minuțios secțiunea “Promoții”. Pentru fiecaree promoție este elaborată o pagină aparte cu descrierea produselor care participă la promoție. În calitate de marfă pot servi atât poziții aparte cât și categoriile în totalitate. Pentru vizualizarea produselor există așa opțiune ca alegerea plasamentului blocurilor în care acestea să fie prezentate.

Site-ul web pentru compania Bomba – este un proiect dificil, dar pe care noi l-am realizat, precum am și promis, într-o perioadă de 3 luni, datorită unei colaborări funcționale și reacției rapide a clientului.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next