Magazinul online Premium Store

Următorul Icon

2022

Premium Store este un magazin de mărfuri cu renume mondial. Și anume companiei noastre i-a fost încredințată sarcina de a elabora site-ul web care să corespundă nivelului mărfurilor vândute.

Înainte de a începe lucrul, am gândit structura site-ului web și navigarea prin compartimentele sale, pentru a asigura vizitatorilor ușurința de utilizare. În spatele culiselor site-ului web este ascunsă interacțiunea programului intern al magazinului, a panoului de control și a interfeței web. Anume datorită unei astfel de interacțiuni este posibil de afișat informațiile actualizate și procesarea rapidă a comenzilor.

La elaborarea designului, am folosit culorile de firmă ale companiei și am urmat cărții de brand (brand-book) pentru a asigura recunoașterea și a păstra stilul corporativ elaborat. La fel, fiind inspirați de designul mărfurilor comercializate, am folosit linii clare și forme netede și, ca rezultat, designul elaborat arată elegant, modern și neobișnuit.

Principiul de bază pe care l-am folosit la elaborarea site-ului web pentru magazinul online Premium Store este simplitatea liniilor și a percepției. Anume acesta este motivul pentru care atenția principală a vizitatorilor se concentrează asupra mărfurilor, ceea ce și aștepta beneficiarul de la noi.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next