Programarea site-ului web pentru ClasicMed

Următorul Icon

2022

Pentru compania ClasicMed, am efectuat doar partea software a proiectului pe baza schițelor de design furnizate. Partea funcțională principală a site-ului web este un catalog de produse complex cu capacitatea de a plasa o comandă.

În catalog este prevăzută înserarea multistrat a subcategoriilor pentru a împărți produsele în grupurile necesare. Pentru a îmbunătăți navigarea pe site-ul web am elaborat filtre în baza caracteristicilor care restrâng grupul de produse vizualizate. Pentru a facilita percepția mărfurilor din catalog, au fost implementate matrițe care marchează produsele noi, vânzările de top, reducerile etc. Adăugarea de matrițe sau filtre noi se efectuează de la panoul de control al site-ului web fără atragerea programatorilor.

Un moment specific din catalog este forma complexă la comandarea dinților acrilici pentru tehnicienii dentari, care prevede introducerea cantității pentru unitățile necesare. Toate informațiile despre comandă sunt transmise în sistemul de gestionare a site-ului web și se dublează în e-mailul angajaților companiei. Site-ul web este complet gestionat de beneficiar și nu necesită asistență suplimentară.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next