Panoul de anunțuri eCars

Următorul Icon

2022

Noi, cei de la ilab.md, iubim foarte mult proiectele care sunt legate de dezvoltarea noilor tehnologii. Și panoul de anunțuri eCars este un astfel de proiect, deoarece aici se vând mașini electrice și tot ceea ce este legat de acestea.

Întrucât există încă multe întrebări legate de mașinile electrice, pe lângă panoul standard de anunțuri, pe site-ul web este prevăzut un număr mare de compartimente de conținut. De comun cu reprezentanții eCars, am gândit asupra confortului site-ului web, astfel încât să fie ușor de găsit informațiile necesare pe panoul de anunțuri sau prin conținutul prezentat.

Una dintre cerințele principale ale beneficiarului a fost elaborarea site-ului web folosind tehnologia Symfony, cu care nu am mai lucrat anterior, înainte de începerea proiectului. Având în vedere faptul că tehnologia este destul de promițătoare, am căzut de acord cu această condiție și ne-am apucat de proiect. A fost incitant, dar am făcut față.

Nu căutăm căi ușoare, ci ne dezvoltăm împreună cu noile tehnologii și clienții noștri. Anume din acest motiv, eCars ne-a încredințat nouă elaborarea site-ului web și noi am îndeplinit așteptările elaborând un portal comod și modern de vânzare a mașinilor electrice.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next