Site web pentru școala auto

Următorul Icon

2022

În studioul web ilab.md am dezvoltat un site web pentru școala auto Start. Sarcina principală a site-ului web - de a oferi informațiile necesare celor care doresc să învețe a conduce.

Structura site-ului web este destul de simplă, informațiile sunt separate logic și plasate pe paginile corespunzătoare. Pentru a facilita percepția informațiilor, am evidențiat grafic blocurile principale și am pus accentele. Toate paginile site-ului web sunt formate din blocuri vizuale, astfel încât utilizatorul, doar aruncând o privire, să poată capta cele mai utile informații.

De asemenea, am adăugat pe site-ul web formularul de înregistrare online pentru cursurile de conducere. Astfel, utilizatorul selectează unul dintre cursurile pentru care se desfășoară înscrierea și, de asemenea, își introduce datele. Prin urmare, angajații școlii auto nu numai că văd cererea nouă în panoul de control al site-ului web, dar și primesc și o notificare pe e-mail despre aceasta.

În ciuda faptului că proiectul nu este dificil, l-am tratat cu responsabilitatea cuvenită și am elaborat un site web care poate fi ușor de folosit atât de potențialii elevi, cât și de personalul școlii auto.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next