Portalul tururilor virtuale

Următorul Icon

2022

Compania noastră a realizat partea tehnică a site-ului web pentru cel mai mare portal de tururi virtuale din Moldova. Pe site este prezentat un catalog structurat care asigură o navigare ușoară. Pe lângă descrieri și fotografii, pentru fiecare obiect există posibilitatea de a descărca turul virtual. În plus, vizitatorii site-ului au posibilitatea de a vota pentru alegerea restaurantului preferat plasat în TOP

Pe site este elaborat un chat interactiv care permite vizitatorilor să discute în regim real de timp, după finisarea procedurii de înregistrare, ultimele evenimente, să solicite avizele și sfaturile unul altuia. Vizitatorii site-ului pot primi în chat răspunsuri de la companiile prezentate pe site. Pentru companii sunt prevăzute 3 tipuri de plasamente care sunt reglementate de pe panoul de gestionare a site-ului.

Site-ul este realizat în trei limbi pentru a prezenta mult mai complet și clar informația tuturor vizitatorilor site-ului.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next