Prezentarea site-ului web Cartnord

Următorul Icon

2022

Pentru compania Cartnord am elaborat un site web simplu - carte de vizită care prezintă compania, serviciile și produsele sale clienților. Designul site-ului web a fost elaborat în conformitate cu specificațiile tehnice ale clientului și este menținut în culorile corporative ale companiei.

Structura site-ului este destul de simplă, deoarece compania lucrează în cea mai mare parte cu clienți obișnuiți în baza unor condiții convenite în mod individual. Site-ul web nu conține prețuri sau posibilitatea de a plasa o comandă, dar sunt afișate și prezentate toate produsele și serviciile cu datele de contact ale persoanelor care se ocupă de acestea.

Toate informațiile de pe site-ul web sunt adăugate și editate de la panoul de control al site-ului web. Cu panoul de control nu se lucrează mai dificil decât cu Microsoft Word, astfel încât orice angajat de birou se poate descurca cu el.

Site-ul web al companiei Cartnord este o resursă web simplă, dar comod de utilizat pentru angajați și ușor de înțeles pentru clienții companiei.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next