Site-ul web al companiei Art-Granit

Următorul Icon

2022

Am elaborat site-ul web pentru compania Art-Granit, care produce articole din piatră naturală. Am gândit structura site-ului web în așa mod încât să separăm în mod logic informațiile pentru cumpărătorii de produse finite și cumpărătorii de piatră brută.

Am separat informațiile de pe paginile site-ului web în blocuri pentru a oferi informații complete vizitatorilor, dar în același timp pentru a nu suprasolicita site-ul web. Toate informațiile sunt adăugate și editate prin intermediul panoului de control al site-ului web, prin urmare, personalul companiei Art-Granit se ocupă de actualizarea conținutului fără asistență din partea noastră.

Pentru confortul clienților și pentru a facilita munca personalului companiei Art-Granit, am realizat un calculator care calculează costul aproximativ al articolului, în funcție de materialul selectat și de parametrii articolului.

La elaborarea designului, am stabilit sarcina de a pune accent pe nobilimea pietrei naturale. Prin urmare, designul este conceput în culori stricte, fără accente țipătoare. Liniile clare și schema de culori respectată transmit o atmosferă de lux nobil.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next