Proiectant de colaje

Următorul Icon

2022

8-collaj

Colajele reprezintă tipurile favorite în cadrul producției de imprimare pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, nu toți sînt capabili să creeze colaje. Puteți explica exact în ce mod vor fi localizate imaginile, ce curburi și fundal preferați, dar nu întotdeauna e posibil să ne imaginăm ce rezultat vom obține în final.

Cu ajutorul proiectantului creat în cadrul companiei noastre, fiecare are posibilitatea de a crea cu ușurință colaje. Puteți alege modul de amplasare a imaginilor, ce fundal va fi, stilul caracterelor și alți parametri. Este convenabil fiindcă este posibil de a experimenta, de a încerca multiple moduri de aranjare, diverse imagini, diferite stiluri de înscrieri. În plus, este opțiunea de a solicita online pentru imprimare și livrare a colajelor, ce conferă un aspect atractiv pentru utilizatori. Cu proiectantul nostru crearea colajeor este accesibil pentru fiecare!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next