Proiectarea designului pentru BaikalAutoTruck

Următorul Icon

În procesul de căutare în internet a companiei potrivite pentru achiziționarea sau realizarea unor servicii, utilizatorii accesează un număr mare de site-uri. Astfel, este foarte important ca site-ul să creeze o impresie bună, deoarece accesînd un anumit site, utilizatorul își formează o primă opinie despre companie. De aceea, atunci cînd proiectăm designul unui site, ținem cont de genul de activitate a companiei.

Designul companiei care se ocupă de vînzarea anvelopelor va arăta ridicol fiind realizat în culori vii. Acesta este motivul pentru care firma BaikalAutoTruck proiectează designul într-o strictă gamă de culori.

Accesînd site-ul, utilizatorul imediat va simți fiabilitatea companiei și a produselor oferite în diverse condiții. În același timp, datorită unui fundal în nuanță deschisă ce contribuie la evidențierea elementelor de bază, site-ul nu poate fi numit sumbru.

Unicitatea noastră nu constă numai în realizarea designului, dar și în abordarea individuală în cadrul proiectării de design pentru fiecare site.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next