Site-ul pentru Euroline-Construct

Următorul Icon

2022

Există po categorie de clienți, care crează un site pentru prima dată și datorită specificului serviciului său nu își imaginează cum trebuie să arate un site, nu au materiale pentru site pe care se pot baza. Aceasta este probabil cea mai dificilă categorie de clienți, și Euroline-Construct face parte din această categorie.

Elaborarea site-ului pentru compania Euroline-Construct – a fost o muncă de colaborare, complicată pentru ambele părți. Am discutat, am argumentat și am identificat cea mai optimală soluție. Acesta a fost un proiect care a durat mai mult decât timpul preconizat și promis, dar noi suntem mulțumiți de rezultatul final.

Ce am făcut noi în limitele proiectului dat? Am dat startul cu crearea logo-ului, structurii și designului, epntru aprobarea cărora s-au dus discuții îndelungate. L aurmătoarea etapă s-au conectat și programatorii, care au realizat posibilitatea de vizualizare a informației detalioate. Cu toate acestea lipsa blocurilor nu influențează integrității perceptuale a informației. Am finisat lucrările cu elaborarea textului și completării site-ului. Am studiat tematica, am aflat toate subtilitățile și specificul materialelor și lucrărilor, precum și scrierea textului complicat într-un limbaj accesibil.

În lipsa totală a materialelor – clientul nostru a obținut un site elaborat în trei limbi, materiale și imagini în formă finisată și gata pentru a fi prezentate la expoziție.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next